2012. december 31., hétfő

Ééés... ennyi!


... Mármint ennyi volt 2012 ... Úgy értem, ennyi volt? (nem mindegy, hogy milyen hangsúllyal ejtjük, ugyebár... )
Rövid volt? Vagy éppen túl hosszú?
Is-is... Ha most visszanézek (és visszanézek, mert "úgy szokás" meg persze, mert én is kíváncsi vagyok :P ) akkor egyrészt az az érzésem, hogy lehetetlen, hogy ennyi idő eltelt tavaly óta... viszont, ha azt veszem számba, hogy mi minden történt, akkor épp ellenkezőleg, azt furcsállom, hogy mindez egyetlen év termése. (Biztos értitek, mire gondolok... :) )

A "civil " életem is elég mozgalmas volt, de itt most a drótozással, blogolással kapcsolatos eseményekre szeretnék "reflektálni": KÖSZÖNÖM!

Köszönöm, hogy olvastok, nézegettek, hogy  kommenteltek, kérdeztek/válaszoltok, köszönöm a megtisztelő bizalmatokat, a megrendeléseket, köszönöm a dicséretet, a kritikát... Nagyon elcsépelt közhely, hogy "ha Ti nem lennétek..." de tényleg, azért az gondolom egyértelmű, hogy ha nem lenne KINEK csinálni, akkor nem csinálnám, ugye?! :)

Sok munkám van a jKáldyban (nem csak az ékszerek elkészítése, fényképezése, stb.... sőt! :) ) persze sose számolom össze percre pontosan, hogy mennyi - nem is lehetne, és nem is merem :) -  de az biztos, hogy nem kevés.

Viszont, amit cserébe kapok, bőven megtéríti. Össze sem tudom számolni, hány kedves megrendelőt, ismerőst, barátot adott nekem a blog, vannak köztük "csak virtuálisak" is, de egyre többjükkel ismerjük már egymást való életben is. (Egyszer szentelek majd ennek egy bejegyzést... sőt bejegyzés-sorozatot, tényleg elképesztően aranyos embereket "kaptam" a blogvilágtól )
És akkor még a vásárokról, termelői/kézműves piacokról nem is beszéltem... (Pedig lenne mit, egyelőre álljon itt annyi, hogy  ASzPIK - helyi (ti. pécsi) kezdeményezés, nagyon jó hangulattal! :) )

Szóval mosollyal zárom ezt az évemet, remélem, Ti is így tesztek a sajátotokkal!
És bízom benne, hogy 2013 végén is ilyen jó hangulatban tudok majd visszanézni - igyekezni fogok, hogy így legyen!

Jó óévbúcsúztatást kívánok és szerencsés, boldog új évet!
Találkoz(z)unk jövőre ugyanitt! 

Nincsenek megjegyzések: