2012. május 11., péntek

Nem mindennapi témaválasztás - 2.rész

Mint a múltkor már utaltam rá, szívesen készítek meglepő témájú ékszereket és (bár cseppet sem gondolnám, hogy szent lennék :P ) mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze, természetesen előszeretettel merítek a "hétköznapjaimból" ami jelen esetben az egyetemi tananyag.
És ha ehhez még felkérést is kapok (miszerint kellene valami neuroanatómiai témájú nyaklánc), nos az valóban összeköti a kellemeset a hasznossal :)

Így készült el ez a darab (hosszas gondolkodás után - így aztán van még pár másik ötletem is, amint lesz időm, megvalósítom őket), ami egy (stilizált) neuron.
Összehasonlításkép(p) :)


3 megjegyzés:

Kedy ♥+♥=♥ írta...

Hát ez tök jó lett! :D

DynaChii írta...

Nagyon tetszik, ahogy az előző is.
Érdekes elgondolás ilyeneket alkotni, de abszolút bejön. :D
Remélem sok hasonlót fogsz még csinálni. Bár szerintem a többségnek fogalma sem lesz róla mik is ezek valójában, de annyira szépek és mutatósak. Mindenképp folytasd! :)

jKáldy írta...

:)) Köszönöm!
Hát igen, tisztában vagyok vele, hogy az ilyen témájú dolgok csak a "szakmabelieknek" mondanak igazán valamit, de nekik igen és most mindenképpen ilyet "kellett" készítenem :)
Amúgy természetesen elsősorban továbbra is egyszerűbben értelmezhető és/vagy nonfiguratív ékszerek fognak majd készülni :))